C programozási nyelv, C programozás oktatás kezdőknek
Kérdésed van? +36 70 410 1763 info@c-programozas.hu

C programozás tanulás PDF melléklettel

A C programozás nagyon népszerű a diákok körében, hiszen az emelt szintű informatika érettségit és a műszaki egyetemi programozás vizsgákat is C nyelven kell teljesíteniük. A felkészüléshez számtalan videó, könyv, tanfolyam áll már a diákok rendelkezésére, de sokszor mégis nehéz elindulni az úton. Könnyű elveszni a megannyi fejezet és témakör között. Vajon mi az, ami biztosan kell és mi az, ami felesleges? Tutira te is feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, ha szűkös idő állt rendelkezésedre egy témazáró vagy vizsga előtt.

12 hetes haladási ütemterv

A kérdés jogos, mert ha csak mondjuk 3 hónapod (vagy kevesebb időd) van felkészülni az emelt szintű informatika érettségire vagy az egyetemi C vizsgádra, akkor nem biztos, hogy lesz időd alaposan tanulni. Csak azokra a témakörökre kell fókuszálnod, amik biztosan kellenek. A többit pedig majd ráérsz a vizsga után bepótolni (mindenképp be kell pótolni, hiszen egy programnyelvet nem elég felületesen ismerni).

Ehhez készítettem egy C programozás PDF mellékletet, ami segít neked 3 hónap alatt felkészülni az érettségire vagy az egyetemi vizsgádra C nyelven. Hétről hétre leírom, milyen témaköröket és szabályokat kell megtanulnod ahhoz, hogy ne bukj el a megmérettetésen. Sőt több teljesen kidolgozott feladatsort is tartalmaz magyarázatokkal együtt, hogy a tanultakat a gyakorlatba is hatékonyan át tudd ültetni.

Ez a C programozás PDF minden olyan diák számára kötelező, aki úgy érzi, hogy kifut a felkészülésre szánt időből, de mégis szeretné kihozni magából a maximumot.

A C programozás PDF melléklettel sokkal könnyebb lesz, hiszen önálló felkészüléshez készült, külső segítség nélkül haladhatsz a tananyagban hétről hétre. Nem lesz más dolgod, mint követni az ott leírtakat és gyakorolni a feladatokat. A szükséges elméletet sem kell neked keresgetni, mivel a PDF fájlban könyvajánlót is találsz a legjobb magyar nyelvű C programozás könyvek listájával.

Programozz Te is mesterfokon! munkafüzetek

Ami viszont sajnos mindegyik programozás könyv hátránya, hogy nagyon kevés gyakorlati feladatot tartalmaznak. Témakörönként átlagosan 3-4 feladatot, ami nem elég ahhoz, hogy egy kezdő programozó alapos tudást szerezzen.

Ez a kellemetlen valóság, és a legnépszerűbb programozási nyelvek körében sincs ez másképp.

Ehhez nyújt kitűnő támogatást a szinte bármelyik programozás könyv mellé ajánlott Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet I. című kiadványom, amely az érettségihez és az egyetemi vizsgához egyaránt szükséges témaköröket is tartalmazza és mindegyikhez 25 gyakorló feladatot biztosít. Sőt ezek mellé minden témakörhöz 10 ellenőrző kérdést, 5 feleletválasztós tesztet és 1 keresztrejtvényt is készítettem, hogy az elméleti tudásanyag is jól visszaellenőrizhető legyen.

Tehát ha gyorsan szeretnél önállóan felkészülni az érettségire vagy az egyetemi vizsgádra, akkor az általam kínált lehetőségek együttesen (munkafüzet, C programozás PDF, tankönyvek) a legjobb receptet adják a sikerhez.

Próbáld ki őket, és programozz Te is mesterfokon!